Сенка

СЕНКА


Промоција на стрипот “Сенка” на Никола Панов во фоајето на дом на култура “Ацо Шопов” Штип на 31ви мај во 20 часот. Промотивна цена на стрипот: 150 денари

Тизерот за стрипот во 3д онлајн издание можете да го погледнете овде.