Био

НИКОЛА ПАНОВ ака НИКАРТИК [Штип, 2000] Моментално го завршува средното образование во Штип.Љубител е на книги, стрипови…Омилен стрип му е “ТОРПЕДО 1936”.Обожава да гледа цртани, стари филмови, да слуша рап и џез…Освен стрип, сака да прави[…]

Continue reading …

Сенка

СЕНКА Промоција на стрипот “Сенка” на Никола Панов во фоајето на дом на култура “Ацо Шопов” Штип на 31ви мај во 20 часот. Промотивна цена на стрипот: 150 денари Тизерот за стрипот во 3д онлајн[…]

Continue reading …

Ентропија

ЕНТРОПИЈА [10ти Април 2019]  Прва самостојна изложба на Никола Панов.Хаосот е претставен преку дваесет дела нацртани со репетограф и обработени компјутерски.

Continue reading …

Круг

КРУГ Кратко стрип парче на Никола Панов. Стрипот е добитник на стрип – наградата “ЛИФТ”. Стрипот во 3д онлајн издание можете да го погледнете овде.

Continue reading …